Tiens Anion paplan - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Tiens Anion paplan

Tiens Anion paplan
A termék nem elérhető.
86 410 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
A TIENS Anion paplan felülete puha, finom, sima pamutszaténből készült, megfelelő alváskörülményeket biztosítva használói számára, egészségünk érdekében. A töltet hipoallergén, anionos poliészter anyagból készült, ideális az allergénre érzékenyek számára. A poliészterszövet szövési folyamata során mikronizált, nano méretű turmalinport (féldrágakő) keverünk a szövetbe, amely egyedülálló tulajdonságokkal ruházza fel. A mikronizált turmalin részecskék katalizátorként szolgálnak a negatív ionok kibocsátásához.

A negatív ionok olyan jótékony tulajdonságokkal bírnak, amelyek feltölthetik és megnyugtathatják a szervezetet. Rossz hangulatunk, fáradtságunk hátterében gyakran az állhat, hogy nagy koncentrációjú pozitív ionoknak vagyunk kitéve, amelyeket pl. a mobiltelefonok, számítógépek, elektromos vezetékek és berendezések, légszennyezés, füst bocsátanak ki. Ha azonban környezetünkre a negatív ionok magas koncentrációja jellemző, az nyugtató érzést biztosíthat, és elősegítheti a jobb alvást.

Mindezt szem előtt tartva a TIENS kifejlesztett egy különleges Anion paplant, amely kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. A TIENS Anion paplanba apró turmalin részecskéket szőttek, ezek  természetes negatív ionkibocsátása alvás közben számos előnyt biztosít szervezetünk számára, így az regenerálódhat az éjszaka folyamán, és reggel felfrissülve, energikusan ébredhetünk.

A turmalin egy kristályos, féldrágakő, amely a természetben több kontinens különböző kőzetformációiban megtalálható. Nagy kristályszerkezetének köszönhetően, amelyben a kristályegységek különböző fémionokhoz, például alumíniumhoz, vashoz, magnéziumhoz, nátriumhoz, lítiumhoz vagy káliumhoz kötődnek, a turmalin kövek sokféle színben fordulnak elő. A turmalin elnevezés valójában a szingaléz “tōramalli” szóból származik, amely a karneolra utal, egy élénkvörös ceyloni drágakőre, amelyet néha “ceyloni mágnesnek” is neveznek.

A turmalin kristályok aszimmetrikusak, és háromoldalú kristályszerkezet jellemző rájuk, ami szokatlan piezoelektromos és piroelektromos tulajdonságokat kölcsönöz neki. Ennek köszönhetően a turmalin képes saját elektromos töltést létrehozni, amely felhalmozódik a turmalin szerkezetében, és fokozatosan mozgatja az elektronokat a kristályon belül, negatív töltésű ionokat bocsátva ki a levegőbe. Ezáltal a turmalin katalizátorként szolgál a negatív ionok kibocsátásához.

A Tiens Anion Paplan hipoallergén, anionos poliészter anyagból készült, ideális az allergénre érzékenyek számára - a negatív ionok kibocsátásának köszönhetően számtalan egészségügyi előnnyel járhat.

SPECIFIKÁCIÓ

Megnevezés: TIENS Anion Paplan
Modell:TQ-D35
Anion koncentráció: 20000/cm3
Méret: 200 x 230 cm
Tömeg: 3 kg
Összetétel: Shell szövet, távoli infra anion fonott pamut, Luca rost

HASZNÁLATI, KEZELÉSI ÉS TÁROLÁSIÚTMUTATÓ kezelési

   Használat előtt olvassa végig a használati, kezelési és tárolási útmutatót;
   Kerülje az éles tárgyakkal, (pl. kulcs, olló) való érintkezést a paplanfelület sérülésének vagy szakadásának elkerülése érdekében;
   Magas vérnyomás vagy szívbetegség esetén tájékoztassa kezelőorvosát a termék használatát megelőzően;
   A takaró bepiszkolódása vagy foltosodása esetén törölje át a paplan felületét egy puha, nedves, tiszta- vagy semleges mosószeres vízbe (kb. 40°C) mártott ruhával. A tisztítás után simítsa el a kezével a paplan felületét, és hagyja természetes módon megszáradni. A paplan formájának megőrzése és a használati élettartam meghosszabbítása érdekében nem javasolt a gépi mosás vagy vegytisztítás;
   A tárolást megelőzően szellőztesse száraz helyen, 2-3 órán keresztül.
   Helyezze a tárolni kívánt paplant eredeti szövet táskájába, majd a porosodás megakadályozása érdekében húzzon rá egy műanyag fóliát/zacskót. Hűvös és száraz helyen tárolandó;
   Ne helyezzen nehéz tárgyakat a takaróra és ne préselje be szűk helyre a tárolás során;
   Mikor a tárolást követően újra használatba akarja venni, rázza fel és hagyja 2-3 órán át szellőzni. Majd közvetlenül a használat előtt óvatosan paskolgassa meg és simítsa el kezével a paplan felületét.
   A paplanhuzat használata ajánlott, mely nem befolyásolja a termékjellemzőket.
   Az emblémázott oldala kerüljön felülre a használat során.
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz