ÜZLETI AJÁNLAT - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

ÜZLETI AJÁNLAT

ÜZLETI AJÁNLAT
 • A TIENS üzletben néhány nagyon fontos tényezőt kell kiemelnünk!
Európa még egy viszonylag új piac, ezért ha még ma elkezdi, később Európára vagy Ázsiára is kiterjedhet az üzlete.
A marketing terv fő előnyei:
 • Nincsenek havonkénti kötelező vásárlások, vagyis ahhoz, hogy pénzt kereshessünk, nem kötelező havonta terméket venni (*kivéve egyes vezetői szinteket –> lásd alább.).
 • Göngyölített forgalom van, az elért szintek megmaradnak, független attól, hogy az ember tovább dolgozik, avagy sem, de ha folytatja, még tovább jut.
 • Ha egyszer valaki elért valamilyen szintet, akkor többé nem fogja azt elveszíteni.
Amennyiben Ön elfogadja a Segítője (más néven szponzora) meghívását a TIENS fogyasztói hálózatába, akkor 20%-os kedvezménnyel tud terméket vásárolni (nagykereskedelmi ár).
A belépés jelenleg INGYENES és nincsenek egyéb rejtett költségek.
Ezért a regisztrációs, adminisztrációs díjért hozzájut egy igényes kivitelű gyűrűs-mappához, amelyben bővebb információt találhat a cégről, a termékekről, a marketing-tervről, vagyis az elvégzett munkáért járó kompenzációs tervről. Ezen kívül kap egy kártyát, amelyen az Ön személyes és Segítője TIENS nyilvántartási száma fog szerepelni.
Az adatait elektronikus úton Kínába megküldik. A TIENS nemzetközi, fő számítógépes központja Pekingben található.
Ha a személyes vásárlása eléri a 100 PV-t (~ 100 USD) és megszervezi a saját fogyasztói hálózatát, akkor a fogyasztói vásárlása után a cég 5%-os jutalékot fizet Önnek.
Ha egyszer eléri a 300 PV (~300 USD) személyes vásárlási értéket, és üzlettársakat von be az üzletépítésbe, akkor az üzlettársai vásárlása után már nem 5%-ot, hanem 20%-ot kap. Ráadásul minden további saját vásárlása után is 20% jutalékot írnak jóvá Önnek.
Nagyon fontos, hogy ez a 300 PV nem havi vásárlás, hanem göngyölített, vagy egyszeri vásárlás, amelyet elég egyszer elérni a TIENS-ben! Még ha nem is akar pénzt keresni, 300 PV személyes vásárlás után, a következő vásárlásaiból 20%-os térítést fog kapni.
Ezért éri meg a fogyasztói hálózatba belépni
Ha az Ön nyilvántartási számán már 300 PV értékű vásárlás szerepel, akkor egy nagyszerű üzleti lehetőség nyílik meg Ön előtt!
Ha egyszer befektet az egészségébe, Ön előtt megnyílik egy olyan üzlet, ahol a bevételeknek 7 fajtája létezik:
 1. Amikor belép a cégbe, hozzájut az első bevételhez – ez a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ár közötti árrés (27%).
 2. Ebbe az üzletbe tetszőleges mennyiségű munkatársat hívhat meg, de vegyünk egy konkrét példát, amikor is 4 munkatársat hív meg. Ekkor hozzájut a másik bevételi forráshoz is – a közvetlen jutalékhoz (amely 5%-tól 43% -ig terjed, és a közvetlenül beléptetett munkatárs vásárlásai után kapjuk).
 3. A harmadik bevételi forrás. Ezt akkor kapja, amikor az Ön által beléptetett 4 munkatárs lemásolja a munkamódszerét, és például újabb 4 munkatársat von be a hálózatba. Ezt a bevételi forrást közvetett hálózati jutaléknak hívjuk ( 4%-tól 38%-ig terjed, és az Ön struktúrájának értékesítési összforgalmából számítják ki).
 4. A tradicionális üzletben a tapasztalat és tudás közvetítése fokozott harchoz vezethet a konkurenciával, itt viszont ellenkezőleg, ennek eredményeként a negyedik bevételi forráshoz is hozzájuthat- a vezetői jutalékhoz! Ezt akkor kapja meg, ha vezetőket sikerül felnevelnie, olyanokat, mint Önmaga (1%-ot fizetnek ezért a forgalomból) Ezekből a bevételi forrásokból Ön hatalmas összegekhez juthat, de a jutalmak még itt sem állnak meg, hiszen további 3 bevételi forrást ajánl fel Önnek a cég.
 5. Ajándékok! Ebben az üzletben a sikeres munkát kápráztató ajándékokkal honorálják! Milyen ajándékokkal? A tény az, hogy a TIENS cég már 670.000 exkluzív utazással, 1516 autóval, 300 jachttal, 200 magánrepülőgéppel, 77 luxus villával (házprojektekkel) ajándékozta meg a sikeres hálózatépítőket.
 6. Prémiumok és Tiszteletreméltó címek! Az értékesítőknek a sikeres munkájukért Tiszteletreméltó címeket ítélnek meg, illetve negyedéves prémiumokat fizetnek. (Ezeket más néven jogdíjnak is szoktuk hívni!)
 7. EZ MÁR AZ IGAZI PASSZÍV JÖVEDELEM, ami örökölhető. Ez az a forrás, ahonnan állandó jövedelme származik.
  A hetedik bevételi forrás az üzletben - a részvények! Azok az értékesítők, akik egy megadott szintet elérnek, jogot szereznek arra, hogy a cég társtulajdonosaivá válhassanak, TIENS részvényeket vásárolhatnak.
 
   
HÍVJON BIZALOMMAL
Bíró Anna
Arany Oroszlán szintű független vezető tanácsadó
Telefon: +36 70 / 422 83 44
 
TALÁLKOZZUNK
Tiens Tréningközpont és Raktár
4025 Debrecen, Piac u. 3.  III./ 28.
Tiens
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz