Nutri-Shape súlykezelő program szett - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Nutri-Shape súlykezelő program szett

WEBSHOP > ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
TIENS Nutri-Shape súlykezelő program
A TIENS Nutri-Shape súlykezelő program egy olyan kedvezményes csomag, amelyet a TINES Nutri-Shape étrendkiegészítőkből állítotunk össze.
A szett tartalma: 1 doboz Nutri-Shape Trim,  1 doboz Nutri-Shape Burn és 6 doboz Nutri-Shape Block.
A Kínában őshonos Leopárdkontyvirág gumójának kivonatból készül a Glükomannán (Ördögnyelv), ami egy alacsony kalóriatartalmú, vízben oldódó élelmiszerek és gyógyszerek összetevőjeként használatos élelmi rost. Több kínai régióban is, ahol a lakosok egészségesek, soványak és sokáig élnek az ördögnyelv por nagyon népszerű és elengedhetetlen része a mindennapos diétának.
A Rubus chingii-ből származó málna gyümölcs kivonat, más néven kínai szeder, ritka, de nagyon értékes málnafaj. Kínában hosszú ideje funkcionális élelmiszerként tartják számon, széles körben használják a kínai tradicionális gyógynövényi gyógyászatban az elhízás ellen.
Kínában a gombákat évezredekig ételízesítőként és gyógyszerként egyaránt használták, mind a tehetős, mind a szegényebb emberek. A kínaiak erősen hisznek benne, hogy a gombának erős méregtelenítő és gyógyító hatása van, valamint, hogy tisztítja a szervezetet. A Kitin-glükán egy hatalmas áttörést jelent a koleszterin kontrollálásában, hiszen a kitin-glükán képes akár saját súlyának 800 szorosát zsírban megkötni. A kitin-glükán egy természetes növényi eredetű rost, amely nem csak növelni fogja a napi rost bevitelét, hanem csökkentheti a zsírok felhalmozódását a szövetekben, amelynek segítségével fittek maradhatunk a diétánk alatt. Ezen kívül rendelkezik azon rendkívüli tulajdonsággal, hogy segíthet a vér megfelelő koleszterin szint fenntartásában.

Bővebb részletek a termékek linkein.

Kiszerelés:
1 db Nutri-Shape Trim  
1 db Nutri-Shape Burn
6 db Nutri-Shape Block.


Tiens Nutri-Shape
TIENS Nutri-Shape súlykezelő program szett
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz