Nutri-Shape Trim - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Nutri-Shape Trim

WEBSHOP > ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
TIENS Nutri-Shape Trim kapszula
A Kínában őshonos Leopárdkontyvirág gumójának kivonatból készül a Glükomannán (Ördögnyelv), ami egy alacsony kalóriatartalmú, vízben oldódó élelmiszerek és gyógyszerek összetevőjeként használatos élelmi rost. Több kínai régióban is, ahol a lakosok egészségesek, soványak és sokáig élnek az ördögnyelv por nagyon népszerű és elengedhetetlen része a mindennapos diétának.

Ördögnyelv (konjac gyökér)
Ez a kiváló rost, a zselés állagának és könnyen oldhatóságának köszönthetően kitölti a gyomor egy részét, ezáltal a sokkal kisebb adagoktól is jóllakottság érzete lesz, így kisebb a valószínűsége, hogy túleszi magát. Természetesen ez nagy segítséget nyújt a testsúlya normalizálásában egy kiegyensúlyozott, egészséges diétával karöltve. Az ördögnyelv szedésével kevesebb ételt fog kívánni.

Egészségügyi tények:
  • A glükomannánról kimutatták, hogy lassítja a koleszterin felszívódását a belekben. A rendszeres fogyasztása pedig segítheti a normál vérkoleszterin szint fenntartását.
  • Természetes prebiotikum, amely táplálja a jó baktériumokat a bélrendszerben-így elengedhetetlen fontosságú a belek egészségének és a szervezet jóllétének fenntartásához.
  • Mivel a glükomannán egy olyan ételi rost, amely többszörösére duzzad a gyomorban, egy-két nagy pohár vízzel kell fogyasztani, annak érdekében, hogy megelőzzük a fulladás kockázatát.
  • A cink, mint nélkülözhetetlen ásványi anyag részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében. A cink számos sejten belüli folyamatban vesz részt, úgy mint például az immunrendszer működésében és a hormonok termelésében. A szervezet nem termel cinket, így a rendszeres pótlása elengedhetetlen.

Ajánlott adagolás:
Szedjen naponta 6 db kapszulát 3 részre elosztva, fél órával étkezés előtt egy nagy pohár vízzel.
Kiszerelés: 180 kapszula / doboz

Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz