Glüki/Flexi tabletta - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Glüki/Flexi tabletta

WEBSHOP > ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
TIENS Flexi tabletta
A termék nem elérhető.
24 690 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
Az ízületek a csontok találkozási helyén találhatók, és ezek teszik lehetővé a mozgást. A megfelelő működéshez egészséges ízületi porcra és ízületi folyadékra, valamint az izmok és az inak megfelelő kapcsolódására van szükség. Az ízületi porc kulcsfontosságú, hiszen nem megfelelő működése reumás megbetegedéshez vezet. Idővel az ízületi porc elkopik, és az ízület nem képes többé megfelelően ellátni a feladatát. Ez fájdalommal és merevséggel jár, később pedig a mozgást is megnehezíti.
Az öregedésen kívül az életmódunk is hatással lehet ízületeink állapotára. A testmozgás mindig ajánlott, de egyes sportok és a mindennapos fizikai tevékenység, például a nehéz tárgyak emelése, a magas sarkú cipő viselése vagy a túlsúly túlterhelhetik az ízületeket. A stressz hatására ráadásul megfeszülnek a hát izmai, így a lábhoz nem jut elegendő oxigén, ami szintén ízületi fájdalmat okoz.
Az ízületek karbantartásához megfelelő testmozgás, kalciumban gazdag étrend, valamint vitamin (D, B és C) szükséges. Ha azonban ezek közül az ember valamelyikhez nem jut megfelelő mennyiségben, azt fontos megfelelő módon pótolni. Az étrend-kiegészítők célja pótolni a szervezetünk számára nélkülözhetetlen hatóanyagokat, amelyek egyébként hiányoznak az étrendünkből. A TIENS Flexi olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint a glükozamin, a kondroitin, a hialuronsav, valamint a hagyományos kínai orvoslás által nagyra becsült összetevőket, például brazil gombát, ördögcsáklyát és kurkumát.
ÖSSZETEVŐK
A készítmény brazil gombát (Agaricus blazei Murrill) tartalmaz. Ez a rendkívül értékes gomba a világ számos pontján megtalálható, például Kínában, Tajvanon, Japánban, illetve Brazíliában. A gombáról először egy William A. Murrill nevű gombaszakértő tett említést 1945-ben, és jótékony hatásainak kutatása is ekkor vette kezdetét. Azóta kiderült, hogy a brazil gomba számos ásványi anyagot (kálium, foszfor, magnézium, kalcium, vas), valamint vitaminokat (B1, B2) tartalmaz. A gomba továbbá niacint és olyan bioaktív poliszacharidokat tartalmaz, mint a béta-glükán. Jó néhány tanulmány és publikáció igazolja, hogy ezek a hatóanyagok pozitív hatással vannak az emberi szervezetre, ugyanis erősítik az immunrendszert.
A készítmény további hatóanyaga az ördögcsáklya (Harpagophytum procumbens), amely egy Afrikában honos növényfaj. Ez a növény iridoid vegyületeket (harpagozid, harpagid és prokumbid), flavonoidokat, fenolsavakat és számos további összetevőt tartalmaz, amelyek mind elősegítik a szervezet megfelelő működését.
A kurkuma, más néven indiai sáfrány Európában főként keleti fűszerként ismert. Az ázsiaiak már évezredek óta gyógynövényként is használják, ugyanis antioxidánsokat és száznál is több aktív összetevőt tartalmaz. Ezek közül a legértékesebb a kurkumin, és annak származékai, a kurkuminoidok. A kurkuma támogatja az idegrendszer működését, és segít megőrizni az ízületek és a csontok egészségét.
A TIENS Flexi készítmény továbbá glükozamint, kondroitint és hialuronsavat tartalmaz. Mindhárom rendkívül értékes összetevő, fontos része az emberi testnek és építőköve az ízületi porcnak.
JELLEMZŐI
A készítmény összetevői számos területen jótékonyan hathatnak:
  • az Agaricus blazei Murrill támogathatja az immunrendszer megfelelő működésének fenntartását;
  • a kurkuma pozitívan befolyásolhatja a test gyulladásokra adott válaszát,
  • a kurkuma gyulladáscsökkentő hatással bírhat,
  • a kurkuma segíthet megőrizni a bőr egészségének fenntartását,
  • a kurkuma segíthet megőrizni az ízületek és a csontok egészségét,
  • a kurkuma hozzájárulhat az idegrendszer megfelelő működéséhez,
  • az ördögcsáklya segítheti az emésztés kiegyensúlyozott működésének fenntartásában;
  • az ördögcsáklya segíthet megőrizni az ízületek és az inak rugalmasságát.
AJÁNLOTT NAPI ADAG
Naponta 2×1 tabletta
AJÁNLÁSOK
A készítmény különösen ajánlott azok számára, akiknek az ízületei és izmai különösen le vannak terhelve fizikai munka, sport vagy elhízás miatt. A készítmény használata időseknek is ajánlott.
Kiszerelés
60 kapszula
Nettó tömeg/mennyiség
42.0 g
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz