Vision tabletta - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Vision tabletta

WEBSHOP > ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
TIENS Vision tabletta
A szennyezett levegő, a légkondicionáló, a cigarettafüst és a stressz többek között a látásra is kedvezőtlen hatással van. A televíziózás, a monitor előtt végzett munka és az idő múlása mind mély nyomot hagy. A szemünket segíthetjük kiegyensúlyozott étrenddel, de ha ez nem elég, érdemes étrend-kiegészítőt használni, például a TIENS Visiont.
LEÍRÁS
Amíg a szem jó állapotban van, nem igényel különösebb törődést, hiszen tökéletesen tisztítja, nedvesíti és regenerálja önmagát. Azonban gyakran túlfeszítjük a húrt. A szem ilyenkor bevörösödik, kiszárad, vagy épp ellenkezőleg – könnyezni kezd. Ez nem csupán kellemetlen érzés, de komoly betegséghez is vezethet. Ráadásul 40 éves kor felett az öregedés jelei is megmutatkoznak. A szemlencse fokozatosan veszít alkalmazkodóképességéből – márpedig ennek köszönhetően látjuk élesen a különböző távolságban lévő tárgyakat. Ez a folyamat elkerülhetetlen, éppen ezért fontos naponta gondoskodnunk a szemünkről. A TIENS Vision vitaminokat (E, B2, béta-karotin), ásványi anyagokat (szelén, cink, réz), goji bogyót, fekete áfonyát és afrikai körömvirágot tartalmaz. A legfontosabb összetevőt, a goji bogyót a hagyományos kínai orvoslás már évezredek óta használja.
ÖSSZETEVŐK
A TIENS Vision többek között goji bogyót tartalmaz. Ez a gyümölcs 18 különböző aminosavat, C- és B-vitamint, telítetlen zsírsavakat, mikro- és makroelemeket, valamint flavonoidokat tartalmaz. A goji bogyó a világ egyik legtáplálóbb növénye. A goji bogyó ráadásul zeaxantint is tartalmaz. A luteinnel és a közismert béta-karotinnal (A-provitamin) együtt a zeaxantin is a karotinoid nevű vegyületek közé tartozik. A karotinoid természetes, zsírban oldódó növényi pigment, amely az emberi szervezetbe csakis az elfogyasztott táplálékkal kerül be. Az ember nem képes ezt előteremteni. A lutein és a zeaxantin kölcsönzi számos növénynek (gyümölcsnek, zöldségnek, virágnak) a narancssárga színt.
A növényekben a lutein és a zeaxantin szűrőként funkciónál, mert elnyeli a káros ultraibolya sugarakat. Az emberi retina és a szemlencse összegyűjti a luteint és a zeaxantint. Ezek ilyenkor természetes „napszemüvegként” szolgálnak, megóvva a retina érzékeny központi területét, a sárgafoltot.
A TIENS Vision áfonyakivonatot (Vaccinium myrtillus L) is tartalmaz. Az áfonya jótékony hatással van az emberi testre. Stabilizálhatja a kollagénképződést a szemben, ráadásul támogatja a hajszálerek egészségének fenntartását. Segíthet továbbá megőrizni a szem normál működését – antioxidáns hatásával védelmet nyújthat a DNS, a fehérjék és a lipidek számára az oxidatív stressz okozta károsodással szemben.
Az afrikai körömvirág szintén karotinoidokban, például luteinben gazdag. A készítmény tartalmaz továbbá rezet, szelént, E-vitamint és B1-vitamint.
JELLEMZŐI
  • A készítmény összetevői:
  • az áfonyában lévő antioxidáns antociánok segíthetenek megőrizni a retina megfelelő működését;
  • az áfonyában lévő antociánok hozzájárulhatnak a szem megfelelő kollagénszintjéhez;
  • az áfonyában található antociánok segíthetenek megőrizni a hajszálerek egészségét és rugalmasságát;
  • az antioxidánsok védelmet nyújthatnak a szabad gyökök ellen, és jótékony hatásuk lehet alacsony vagy túl magas tápanyagbevitel esetén is.
AJÁNLOTT NAPI ADAG
Naponta 1 tabletta.
AJÁNLÁSOK
A készítmény különösen ajánlott azok számára, akik hosszú órákat dolgoznak monitor előtt, illetve akik sokat televízióznak vagy olvasnak.
Kiszerelés
30 db
Nettó tömeg/mennyiség
19.5 g
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz