Time Shadow revitalizáló arcmaszk - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Time Shadow revitalizáló arcmaszk

Tiens TS Revitalizáló arcmaszk
A termék nem elérhető.
9 870 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
A TIENS Time Shadow arcmaszkok természetes selyemből készülnek, ettől olyan luxus hatásúak. A selyem a legkönnyebb, legpuhább és legvékonyabb természetes rostszál, amely 18 féle aminosavat és számos, az ember számára jótékony nyomelemet tartalmaz. Ezenkívül több fehérjét tartalmaz, mint például a gyöngy. Kifejezetten kompatibilis az emberi bőrrel és óvja is azt.
TIENS TS Revitalizáló Arcmaszk
A maszk hatékony módon regenerálja a bőrt, és megvédi azt a szabad gyökök káros hatásaitól.  Az orchidea és a hólótusz (Saussurea involucrata) kivonata revitalizálja és stimulálja bőrt, így az puha, sima és fiatalosabb lesz. A maszkban található antioxidánsok felveszik a harcot a szabad gyökökkel.
A búzaglutén, a hialuronsav és a Spilanthes acmella virág kivonata táplálja a bőrt, és fokozza annak nedvességtartó képességét száraz vagy idősebb bőr esetén.
A Spilanthes acmella virág kivonata ráadásul csökkenti az arcbőrben felgyülemlett feszültséget, így a ráncok kialakulását is megakadályozhatja. Ezt gyakran úgyis emlegetik, hogy „botoxszerű” hatást fejt ki.
A bőr rugalmassá, láthatóan nyugodttá és fiatalossá válik.
Pozitív hatások
 • Az orchideagyökér-kivonat javítja a bőr önregenerációs képességét, és elképesztő öregedést lassító hatása van, nemcsak a bőr megóvásához, de annak javításához is kiváló.
 • A hólótuszkivonat regenerálja a bőrt, fehéríti és gyógyítja azt.
 • A hialuronsav javítja a bőrön keresztüli felszívódást és kulcsösszetevője a Természetes nedvesítő faktornak (NMF). Az NMF a bőr saját hidratáló eszköze, amely megóvja azt a kiszáradástól.
TIENS TS Hidratáló Arcmaszk
A csiga legfőbb összetevője a csigaesszencia, amely egy rendkívül hidratáló anyag. A termék más hidratáló hatású anyagokat is tartalmaz, például aloe vera gélt, tengericsillag-kivonatot, gránátalma-kivonatot és hialuronsavat. A bőr ezektől puha, sima és rugalmas lesz. A maszk mélyen hidratál. Eközben hidratáló réteget képez, amely megóvja a bőrt a kiszáradástól.
A növényi és hidratáló anyagok keveréke hatékonyan revitalizálja a bőrt, és segít eltűntetni a ráncokat, így a bőr fiatalosabb, ragyogóbb lesz. A hólótusz (Saussurea involucrata) kivonata öregedést lassító hatással van a bőrre, és különösen jótékony hatást fejt ki az idősebb bőrön.
A bőr így hidratált, fényes és ragyogó lesz.
Pozitív hatások
 • A kollagén erősíti a bőrt és javítja a nedvességtartó hatását
 • Az elasztin lassítja az öregedési folyamatot és a ráncok kialakulását
 • A glükoronid megszünteti a fakó bőrfoltokat és kiegyenlíti a pigmentációt
 • A csigaesszencia megszünteti a bőrszárazságot, kisimítja a ráncokat, fényessé teszi és gyógyítja a bőrt, puha tapintást kölcsönözve neki.
 • A tengericsillag-kivonat javítja a bőrsejtek anyagcseréjét és a kollagéntermelést, erősíti a bőrt és növeli annak nedvességtartó képességét
 • A gránátalma-kivonat serkenti a kollagén és a fibroblasztok termelődését, lelassítva ezzel a ráncképződés folyamatát.
 • Az aloe vera kivonat számos vitamint és aminosavat tartalmaz, amelyek erősítik a sejtek vitalitását. Ez az összetevő javítja továbbá a bőr nedvességtartó képességét.
 • A hialuronsav javítja a bőrön keresztüli felszívódást és kulcsösszetevője a Természetes nedvesítő faktornak (NMF).
 • Az NMF a bőr saját hidratáló eszköze, amely megóvja azt a kiszáradástól.
Ajánlott használat
Tisztítást és tonizálást követően helyezze fel a maszkot.
A maszkon lyuk van a szeme és a szája helyén. Távolítsa el a fehér védőréteget, majd helyezze fel megfelelően a maszkot az arcára. Távolítsa el a kék réteget. 15–20 perc elteltével távolítsa el a maszkot.
A maszkot használja hetente 2–3 alkalommal.
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz