Tiens párna - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Tiens párna

Tiens párna
A termék nem elérhető.
45 085 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
A hagyományos kínai orvoslás úgy tartja, hogy az egészség megőrzésének legolcsóbb és legegyszerűbb módja az alvás, amely még a hosszú élethez is hozzájárulhat. Az alvás fontosságát még a nyugati orvostudomány is elismeri, és az emberi test egyik alapvető szükségének tartja.
Az alvás a test és a lélek számára is elengedhetetlen. Alvás közben regenerálódik a test, így ennek hiánya azonnal érződik a közérzeten és a külsőn egyaránt. Az alvás egyik legfőbb funkciója, hogy "kikapcsolja" a központi idegrendszert. Ilyenkor kezdődik meg a „regenerálódás”, vagyis az agy helyrehozza a „károkat” és eltárolja az új információkat. Ez azt jelenti, hogy az alvás megtisztítja az agyat, és közben különböző, a hosszú távú memóriáért felelős biokémiai mechanizmusok játszódnak le.
Az alvás ráadásul hatással van az immunrendszerre és bizonyos hormonok, például a növekedési hormon kiválasztására. A hagyományos kínai orvoslás szerint alvás közben a nyirokrendszer, a máj, a tüdő és a vastagbél megtisztítja a szervezetet a toxinoktól. Ennek a tisztítási folyamatnak az egyes szakaszai este 9 és reggel 7 között, kétórás ciklusokban zajlanak le, ezért nagyon fontos a zavartalan alvás ebben az időszakban. Ha ez nem történik meg, a toxinok bennünk maradnak, ami hatással lehet a közérzetünkre.
A TIENS Párna a hagyományos kínai orvoslás elveit követve, kifejezetten úgy van kialakítva, hogy tökéletes alátámasztást biztosítson a nyaki gerincnek. A könnyű és puha gyöngy gyapotnak köszönhetően a párna megőrzi eredeti alakját. A különleges gyapot rugalmas tulajdonságainak köszönhetően a párna erősen megtámasztja a nyakat, csökkentve ezáltal a nyakcsigolyákra nehezedő nyomást. A nyakat így alvás közben kevésbé éri a gravitáció okozta terhelés. A mágneses mező, az infravörös fény és a negatív ionok kombinációja jótékony hatással van a megfelelő sejtműködésre, és javítja a sejtek oxigénellátását. A TIENS Párnával való alvás jótékony hatással lehet az emberi test biológiai mágneses mezőjére, csökkentheti a kimerültséget és javíthatja az alvás hosszát és minőségét.
A TERMÉK FELÉPÍTÉSE
Antibakteriális textil – tiszta alvási környezet atkák nélkül
A TIENS Párna antibakteriális anyagból, turmalinból készült, amely átesett az SGS akkreditációs ellenőrzésén, és rendelkezik a megfelelő engedéllyel. Ez az anyag hatékonyan korlátozza a baktériumok szaporodását, és nem tartalmaz formaldehidet.
Jáde – segít megnyugtatni az idegeket
A jáde stimulálja az idegeket, és pihentető hatással van az agysejtekre, valamint nyugtató hatással lehet az idegekre.
Ametiszt – természetes relaxáló hatás
A természetes ametiszt segíthet aktiválni a kollaterális csatornákat, és segíthet leküzdeni az álmatlanságot és javíthatja az alvás minőségét.
Távoli infravörös negatív ionok és TIENS Energiacsillagok a nyaknál
A távoli infravörös sugarak pozitív hatással vannak a vérkeringésre, áthatolnak a mikrokeringésen, gyorsítják a sejtek regenerációját és csökkenthetik a nyaki terhelést. A negatív ionok baktériumölő hatással bírnak, elpusztítják az atkákat, megtisztítják a levegőt, segítenek egyensúlyba hozni a keringést, enyhítik a fáradtságot, valamint ellazítják a nyak és a vállak izmait.
Részecskehálózat – lélegző, hipoallergén anyag
A részecskehálózat színes és rendkívül tartós poliészterfonalakból készült, a háló kiváló sűrűségű, ráadásul hipoallergén. A párna anyaga rendkívül jól szellőzik. Ugyanakkor a hímzésnek köszönhetően a termék rendkívül tetszetős és persze hasznos is egyben.
EPE hab (gyapjú) – könnyű és ellenáll a fizikai hatásoknak
Ez a fajta gyapjú könnyű, puha és ellenáll a nyomásnak, így kitűnő megtámasztást biztosít a nyaknak, csökkentve az arra nehezedő terhelést és a gravitáció hatását alvás közben.
HATÁS
A hagyományos kínai orvoslás szerint a TIENS Párna:
  • megtámasztja a nyaki csigolyákat
  • csökkentheti a fáradtságot
  • megnyugtathatja az idegeket
  • javíthatja az alvás minőségét
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz