Tiens paplan - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Tiens paplan

Tiens paplan
A termék nem elérhető.
156 465 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
Az alvás elengedhetetlen a fizikai és szellemi egészségünkhöz. Fontos szerepet játszik továbbá az immunrendszer, az anyagcsere és a memória működésében, a tanulásban és sok másban. A Tiens paplannak köszönhetően javíthat az alvás hosszán és minőségén.
LEÍRÁS
A tudósok számára a mai napig rejtély, hogy a testünknek miért van szüksége olyan sok pihenésre, és egyáltalán mi minden történik olyankor. Mindannyian egyetértenek ugyanakkor abban, hogy az embernek a megfelelő egészséghez és jó közérzethez alvásra van szüksége. Alvás közben az agyunk rendkívül keményen dolgozik – rögzíti és rendszerezi az emlékeket, illetve feldolgozza a nap során összegyűjtött elképesztő mennyiségű információt. A test eközben regenerálódik és megújul, de ilyenkor történik az izmok növekedése, a szövetek javítása és számos értékes hormon termelése is. Az alvás hatással van az érzéseinkre, a reakcióinkra és az egészségünkre. A kiadós éjszakai alvás után az ember tisztán gondolkodik, gyorsan cselekszik, és még a hangulata is jó. Az alváshiány növelheti a magas vérnyomás és a szívbetegségek kialakulásának esélyét.
A hagyományos kínai orvoslás úgy tartja, hogy az alvási ciklus egy dinamikus interakció a jin és a jang között, amelyet egy szellem, a Shen segít.
Az alvás rendkívül fontos ahhoz, hogy megőrizzük a testben a jin és a jang egyensúlyát. A természet napi és évszakos ciklusai befolyásolják a jin és a jang jelenlétét az univerzumban. A hagyományos kínai orvoslás gyakran hangsúlyozza, hogy a testnek egyensúlyban kell maradnia a természet ritmusával. Éppen ezért olyan fontos a mély és nyugodt alvás.
A Tiens paplant a hagyományos kínai orvoslás 5000 éves tanai ihlették, illetve az, ahogyan az energia a test meridiánjaiban áramlik. A felhasznált technológiának hála a paplan használatával enyhülhet a fáradtság, illetve javulhat az alvás hossza és minősége. Ilyen módon a test természetes méregtelenítő ciklusa zavartalanul működhet, az egész testet egészségesebbé téve.
FELÉPÍTÉS
Lukens-rost
A Lukens-rost egy újfajta funkcionális poliészter rost, amely a hagyományos rostokhoz képest nagyobb térfogatú és jobban szellőzik. Hosszú időre melegen tartja a testet, segítve ezzel a megfelelő keringést.
Távoli infravörös anionos gyapjú
A távoli infravörös anionos gyapjú turmalinból készül, nanotechnológia segítségével, egy 23 lépéses eljárással. A turmalin távoli infravörös sugarakat és anionokat bocsát ki, amellyel javítja az alvás minőségét.
Anion
Az aniont „környezetvédelmi rendőrnek” avagy „a levegő vitaminjának” is emlegetik, és többek között sterilizáló, légtisztító, portalanító és atkaölő hatása van. Az anion növeli továbbá a sejtek által szállított oxigén mennyiségét, optimalizálja a test sav-bázis egyensúlyát, valamint enyhíti a szövetekben és izmokban felhalmozódott tejsav okozta fáradtságot.
Távoli infravörös sugarak
A távoli infravörös (FIR) sugár a napfény láthatatlan elektromágneses hulláma, amelynek hullámhossza 4~1000 μm. A távoli infravörös sugarak elnyelési tartománya az emberi testben a vízéhez hasonló, így a sugárzás rezonanciája az emberi molekulákban növeli a hőmérsékletet. Mindez pozitív hatással lehet a véráramlásra, az anyagcserére és az erőnlétre.
HATÁS
A hagyományos kínai orvoslás szerint a pihentető alvás:
  • segít enyhíteni a fáradtságot,
  • pozitív hatással lehet az élethosszra és annak minőségére,
  • a mély és pihentető alvás hatására a test természetes méregtelenítő ciklusa zavartalanul működik, az egész testet egészségesebbé téve.
MEGJEGYZÉSEK
A Tiens paplannal kapcsolatban nincs semmilyen ellenjavallat, tehát bármilyen gyógyszeres vagy egyéb egészségügyi kezelés biztonságosan folytatható a termék használatával párhuzamosan.
FIGYELMEZTETÉS A HASZNÁLATOT ILLETŐEN
A termék felületét ne sértse meg éles tárggyal, például kulccsal vagy ollóval.
KARBANTARTÁS
Ha a termék beszennyeződött, puha, nedves törlőkendővel vagy semleges tisztítószerrel óvatosan törölje át, majd hagyja természetes módon megszáradni (vízhőmérséklet ≤40℃). A termék állapotának és hasznos élettartamának megőrzéséhez nincs szükség rendszeres mosásra vagy száraztisztításra.
 
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz