Ti-Energy Karkötő (Elegáns Fekete Férfi) - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Ti-Energy Karkötő (Elegáns Fekete Férfi)

Tiens karkötő
A termék nem elérhető.
23 025 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
A mágnes erejének pozitív hatásait már az ókori Egyiptomban, Görögországban és Kínában is alkalmazták az egészség szolgálatában. Kleopátra fiatalságának megőrzésére használta, a kínaik pedig az "élet kövének" tartották. Ma már tudjuk, hogy minden élő szervezetet mágneses mező vesz körül, mely hat a működésére is.
Ez azt jelenti, hogy a mágneses tér változása erősen befolyásolja közérzetünket. A TIENS ezt figyelembe véve tervezte meg a TIENS TI-Energy karkötőket, amelyek jótékonyan harmonizálják a mágneses mezőt, valamint a pozitív és negatív ionokat az emberi szervezetben. Hatékonyan enyhíthetik a rossz közérzetet, harmonizálhatják a vérkeringést és védelmet nyújthatnak a környezeti sugárzások ellen.
TULAJDONSÁGOK
A Ti-Energy karkötők mágnesből és titánból készülnek. A titán egy  biológiai szempontból semleges fém – nincs negatív hatása a csontokra és  az izmokra. Éppen ezért olyan elterjedt az orvoslásban. Titánból készülnek például a mesterséges szívbillentyűk, a fogászati  implantátumok, a mesterséges ízületek és a sebészeti eszközök.
A mágnes és az általa létrehozott pulzáló mágneses mező szabályozza  és egyensúlyba hozza az emberi testben lévő negatív és pozitív ionok  áramlását. Ez stimulálja a biokémiai folyamatokat, és így javítja az anyagcserét a sejtek, szövetek és szervek szintjén egyaránt. Mivel a  mágneses mező hatása molekuláris szinten kezdődik, a fizikai panaszok  gyökerénél kezeli a problémát.
FÉRFI, ELEGÁNS FEKETE: 194 mm hosszú
FIGYELMEZTETÉS A HASZNÁLATOT ILLETŐEN:
A legjobb hatékonyság érdekében óvja a karkötőt víztől és egyéb  folyadékoktól, karcolástól, kemény tárgyaknak való ütődéstől. A karkötő nem érintkezhet tartósan karórával, mobiltelefonnal vagy mágneses  kártyával.
BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK
A karkötőt nem használhatják:
  • gyermekek,
  • terhes vagy szoptató édesanyák,
  • a közelmúltban transzplantáción átesett betegek,
  • beültetett eszközzel rendelkezők,
  • rákos betegek,
  • tuberkulózisban,
  • 1-es típusú (fiatalkori) cukorbetegségben vagy emésztőtraktusi vérzésben szenvedők,
  • olyanok, akiknek seb van a területen, ahol a karkötőt hordanák,
  • akiken a karkötő viselése allergiás bőrreakciót okoz.
AJÁNLÁSOK
A TIENS Ti-Energy karkötőt olyanok számára ajánljuk, akik tartósan ki  vannak téve a számítógépek, mobiltelefonok vagy más mobileszközök által  kibocsátott sugárzásnak. A karkötő pozitív hatással van a stressztől, kimerültségtől vagy túlhajszoltságtól szenvedőkre.
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz