Propolisz tabletta - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Propolisz tabletta

WEBSHOP > ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
TIENS Propolisz tabletta
A termék nem elérhető.
8 655 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
Nem a méz a méhek munkájának egyetlen gyümölcse. Ezek a rendkívül hasznos rovarok egy propolisz nevű ragacsos anyagot is készítenek. A propoliszt már az ősi egyiptomiak, görögök és asszírok is használták, legtöbbször sebgyógyításra, az immunrendszer erősítésére és az emésztőtraktus panaszainak enyhítésére.
LEÍRÁS
A propolisz növényi gyantakeverék, amelyet a méhek gyűjtenek össze egyes növények és fák, például nyárfa, nyírfa vagy a vadgesztenye rügyeiről. Ezen növények rügyeit egy olyan anyag borítja, amely megóvja őket a baktériumoktól, atkáktól, gombáktól és rovaroktól. A méhek az összegyűjtött gyantával a méhkas különböző részeit fedik be, ezzel szigetelik és egyben fertőtlenítik az otthonukat – ilyenkor mumifikálják a méhkasba betolakodó kártevőket, amelyeket egyébként méretüknél fogva nem tudnának eltávolítani. Az ember már ősidők óta használja orvosi célokra a propoliszt.
ÖSSZETEVŐK
A propolisz több száz különböző kémiai vegyületet tartalmaz. A propolisz származási helyétől függően a benne lévő hatóanyagok mennyisége és összetétele változhat. A propolisz általában az alábbiakat tartalmazza: gyanta, növényi viasz és méhviasz, esszenciális olajok, fehérjék, mikroelemek (réz, szilícium, mangán, magnézium, cink), valamint B-, E-, H-, P-vitaminok. Ezek az elemek és vegyületek mind hozzájárulnak a propolisz áldásos hatásához.
A párlófüvet (Agrimonia eupatoria) évszázadok óta használják orvoslásra. Ez többek között flavonoidokat, tanninokat, esszenciális olajokat és K-vitamint tartalmaz. A modern kutatások bebizonyították, hogy e növény vizes-alkoholos és vizes kivonata támogatja a szervezet természetes védelmi rendszerét és növeli annak ellenállóképességét. A C-vitamin segít megóvni a sejtek alkotóelemeit az oxidatív károsodástól, támogatja az immunrendszer normál működését és hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.
HATÁS
A készítmény összetevői az alábbi hatással bírnak:
  • a közönséges párlófű támogatja a szervezet természetes védelmi rendszerét és növeli annak ellenállóképességét,
  • a C-vitamin elősegíti az immunrendszer normál működését,
  • a C-vitamin segít megóvni a sejteket az oxidatív stressztől,
  • a C-vitamin hozzájárul a fáradtság- és a kimerültségérzet csökkentéséhez, valamint elősegítheti a normál pszichés működést,
  • a C-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.
AJÁNLOTT MENNYISÉG
Napi 3×2 tabletta javasolt elrágva.
FIGYELMEZTETÉSEK
Ne használja a terméket, ha asztmás betegségekben, pollen-, méh- vagy egyéb méhészeti termék okozta allergiában szenved vagy bármely összetevőre allergiás!
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz