Orecare U Smile fogkrém – mentolos ízű (kék) - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Orecare U Smile fogkrém – mentolos ízű (kék)

Orecare U Smile fogkrém
A termék nem elérhető.
2 960 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
Az egészséges, fehér fogak ápoltságról és jó egészségről árulkodnak, ráadásul alapvető hozzávalói a vonzó megjelenésnek. Amikor bemutatnak nekünk valakit, ösztönösen az újonnan megismert illető szemét, mosolyát és fogát figyeljük. Ami pedig még ennél is lényegesebb, hogy a fogunk állapota a szervezetünk általános egészségét tükrözi. Ezért nagyon fontos a megfelelő szájhigiénia. A TIENS által kifejlesztett Orecare U Smile fogkrém a lehető legmegfelelőbb módon segít megőrizni a fogak épségét és egészségét.
LEÍRÁS
A fogunk állapota hatással van a szervezet általános egészségére: a szájüregi betegségek komoly veszélyt jelentenek az egész test számára. Az ilyen betegségek a véredényeken keresztül eljuthatnak a szervekhez, szív-érrendszeri megbetegedéseket, szepszist okozhatnak és károsíthatják az egyes szerveket. A szájüregi fertőzések a szívben például izomgyulladást, szívburokgyulladást, illetve a szívbelhártya és a szívbillentyűk gyulladását okozhatják. Ezek a betegségek elérhetik akár a vesét, a hasnyálmirigyet, a gyomrot és a beleket is, de allergiát és egyéb bőrreakciókat is okozhatnak. Az ízületekbe jutva pedig fájdalmat gyulladást okozhatnak. Az orálhigiénia nemcsak a fogak, hanem az egész test egészségéért tett első lépés. A TIENS Orecare U Smile fogkrém – egyedülálló összetevőinek, a stroncium-karbonátnak és a paeonolnak köszönhetően – megfelelő módon gondoskodik a fogak épségéről. Az Orecare U Smile fogkrém nem tartalmaz fluoridot, amelynek túlzott alkalmazása egészségügyi problémákhoz vezet. A fluorid túladagolása elsősorban fejlett ipari országokban fordul elő, ahol az élelmiszerekben és még az ivóvízben is jelen lehet ez az anyag. Éppen ezért egyre több tudós int óvatosságra és mértékletességre a fluoriddal kapcsolatban.
ÖSSZETEVŐK
Az Orecare U Smile fogkrém két különleges összetevőt tartalmaz: stroncium-karbonátot és paeonolt. A stroncium-karbonát érzéstelenítő hatásáról vált ismertté: csökkenti a fogak érzékenységét hideg, meleg, édes és savanyú ételekre és italokra. Ezen anyagnak köszönhetően ráadásul a fogak ellenállóbbá válnak a mikroorganizmusok által termelt savakkal szemben. A szájban lévő savasság csökkenésével pedig a zománc demineralizációjára és a fogszuvasodásra való esély is csökken.
A paeonol fenolos vegyület, amelyet – az Orecare-fogkrém esetében – a Paeonia suffruticosa (bazsarózsa) kivonatából nyernek, és erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van. Megakadályozza a fogíny irritációját, és csökkenti az íny érzékenységét, az ínyen kialakuló duzzanatokat és a vérzést.
HATÁS
Az Orecare U Smile fogkrém összetevői az alábbi hatással bírnak:
  • a stroncium-karbonát megakadályozza a fogérzékenységet és növeli a fogak ellenállását a savakkal szemben,
  • a paeonol fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően óv a periodontális megbetegedésektől és a fogérzékenységtől,
  • a mentakivonat friss leheletet biztosít.
ALKALMAZÁS
A szakértők szerint érdemes legalább naponta 2-3-szor fogat mosni, különösen reggel és este. A legjobb azonban, ha minden étkezés után alaposan fogat mosunk.
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz