Orecare U Smile fogkrém gyermekeknek – eper ízű (rózsaszín) - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Orecare U Smile fogkrém gyermekeknek – eper ízű (rózsaszín)

Orecare U Smile fogkrém gyermekeknek
A termék nem elérhető.
1 315 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
Az epres ízesítésű Orecare U Smile egy olyan fogkrém, amelyet kifejezetten gyermekeknek terveztek. Bátran használhatják, hiszen kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. A fogkrém ráadásul nem tartalmaz fluoridot, így a gyermekeket nem fenyegeti a túladagolás veszélye.
LEÍRÁS
Az Orecare U Smile fogkrém gyermekeknek IgY (immunglobulin Y) fehérjét tartalmaz. Az immunglobulinok egyszerű antitestek, amelyek felismerik és elpusztítják a szervezetbe kerülő idegen anyagokat. A TIENS fogkrémében található IgY-t tyúktojás sárgájából nyerik. Ez a fehérje segít a szervezetnek felvenni a harcot a mikrobákkal.
A fogszuvasodásért felelős egyik baktérium a Streptococcus mutans. Fogínygyulladás esetén a Streptococcus mutans áthatol a sérült nyálkahártyán és képes bekerülni a véráramba, ahol más komoly fertőzéseket is okozhat. Klinikai kutatások bizonyítják, hogy az IgY a Streptococcus mutans felszínén fejti ki hatását, így a baktérium elveszíti tapadását és nem tud fogszuvasodást okozni. Az IgY ugyanakkor nincs hatással a száj természetes baktériumflórájára.
Az Orecare U Smile fogkrém gyermekeknek, nem tartalmaz fluoridot. A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy bár a fluoridhiány káros az egészségre, túl nagy mennyiségben károsítja a szervezetet és fluorózist okoz. A fluorid túladagolása elsősorban fejlett ipari országokban fordul elő, ahol az élelmiszerekben és még az ivóvízben is jelen lehet ez az anyag. A fluoridtartalmú fogkrém használata nagyban megnöveli a bevitt fluorid mennyiségét. Erre különösen gyermekek esetén kell odafigyelni, hiszen ők még nem tudják megfelelően használni a fogkefét, és néha lenyelik a fogkrémet.
HATÁS
Az Orecare U Smile gyermekeknek fogkrémben található IgY fehérje:
  • erősíti a szervezetet a mikroorganizmusokkal szemben,
  • hatékonyan eltávolítja a lepedéket és megakadályozza annak kialakulását,
  • semlegesíti a Streptococcus mutans baktérium szájban okozott hatását, így megakadályozhatja a fogszuvasodás és a gyulladások kialakulását,
  • erősíti a fogzománcot, a fogakat és az ínyt,
  • semlegesíti a rossz leheletet
ALKALMAZÁS
A fogorvosi szakértők a „háromszor három” szabállyal ajánlják a fogkrém használatát. 3 perccel étkezés után, naponta 3 alkalommal, alkalmanként 3 percig.
MEGJEGYZÉS
A termék 3 éven felüli gyermekeknek ajánlott.
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz