Ligetszépe olaj kapszula - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Ligetszépe olaj kapszula

WEBSHOP > ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
TIENS Ligetszépe olaj kapszula
A ligetszépe egy meglehetősen hétköznapi és egyszerű növény, rendkívüli tulajdonságokkal. A belőle készült olajat évszázadok óta alkalmazzák gyógyászati és kozmetológiai célokra, különböző bőr- és gyomorproblémákra, a nemi hormonokkal kapcsolatos problémákra, valamint az általános közérzet javítása céljából.
A ligetszépe elnevezés a ligetszépe félék családjába tartozó több tucat faj összefoglaló neve. Ami ebből a növényből igazán értékes számunkra, az a magjában található. A hidegen préselt olaj nagy mennyiségben tartalmaz az emberi szervezet számára rendkívül értékes, sokszorosan telítetlen zsírsavakat (PUFA) – linolénsavat (LA) és gamma-linolénsavat (GLA) –, melyeknek számtalan alkalmazása ismert. Például, befolyásolják a sejtmembránok és az intercelluláris terek működését, valamint fenntartják a test hidratáltságát.
A linolénsav az omega-6 zsírsavak közé tartozik, amely a szervezet fizikai folyamatainak és biokémiai reakcióinak szabályozásában is szerepet játszik. Az emberi szervezet önmaga nem képes az előállítására, így szükség van a rendszeres utánpótlásra. Bőrünk szépsége érdekében a linolénsav kozmetikumokban történő alkalmazása régóta megszokott. A ligetszépe olaj nagyságrendileg 70% telítetlen zsírsavat tartalmaz.
Ezzel szemben a gamma-linolénsav, mely szintén az omega-6 zsírsavak csoportjába tartozik, egy különleges D-6-D enzim jelenlétének köszönhetően, képes termelődni az emberi szervezetben. Ezen sav pozitív hatással bír a szervezet triglicerid- és lipid-egyensúlyára, valamint részt vesz a prosztaglandin nevű szöveti hormonok termelésében, amelyek a vérnyomásszintet szabályozzák. A GLA /támogatja a szervezet természetes védekezőképességét (megtalálható például az anyatejben is). Ezen sav jelenléte elég ritka a növényekben, azonban a ligetszépe olaj közel 9%-ban tartalmaz GLA-t.
Egyéb zsírsavakat is tartalmaz a ligetszépe olaj: olein-, palmitin- és sztearinsav, valamint fitoszterolokat: kén- és triptofánban gazdag fehérje, cink, szelén, magnézium, kalcium és E-vitamin.
Ezeknek az aktív összetevőknek a jelenléte és azok mennyiségi aránya tette ezt a hétköznapi kis ligetszépét az étrend-kiegészítők gyártásának egyik legértékesebb növényévé, melynek előnyeit a TIENS is igyekszik kihasználni termékében.
JELLEMZŐI
A készítményben található összetevők:
  • A ligetszépe olaj gazdag linolénsav (LA) forrás, amely hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához
  • A ligetszépe olajban található többszörösen telítetlen zsírsavak (PUFA) elősegítik a konfortérzet fenntartását a menstruációs időszakban
  • A ligetszépe olajban található többszörösen telítetlen zsírsavak (PUFA) támogatják a szervezet természetes immunitását
  • A ligetszépe olajban található többszörösen telítetlen zsírsavak (PUFA) szükségesek fontos élettani folyamatok kiegyensúlyozott működéséhez, mint például a normál bőr és hajzat fenntartása
AJÁNLOTT MENNYISÉG
Napi 3-8 kapszula étkezések közben.
Kiszerelés
60 kapszula
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz