Kardi Junior Krill - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Kardi Junior Krill

WEBSHOP > ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK
TIENS Kardi Junior
A termék nem elérhető.
12 425 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
A TIENS Kardi Junior nagyszerű termék gyermekek és akár felnőttek számára is. A finom, mackó alakú gumicukor a krill olajjal tiszta és természetes omega-3 zsírsavforrást biztosít. A narancsos és málnás ízesítésű gumicukor teljesen természetes, és semmilyen tartósítószert nem tartalmaz. A termék az astaxanthintól kapja a természetes mélyvörös színét.
ÖSSZETEVŐK
DHA és EPA – két esszenciális zsírsav, amely az omega-3-ban található, és amely elengedhetetlen a gyermekek fejlődéséhez. Jótékony hatásaik között szerepel, hogy segítenek a megfelelő kognitív teljesítmény fenntartásában, az agy és a szem fejlődésében és hozzájárulnak a szív egészségéhez. Részt vesznek az új sejtek építésében, ugyanis segítenek megőrizni a membránok rugalmasságát és védekezőképességét.
A TIENS Krill olajat a Déli-sark vizeiben található krillből nyerik, amely a világ legtisztább tengeri omega-3 forrása. A krill kiváló minőségének megőrzése érdekében az óvatos halászatot körültekintő feldolgozás követi.
A krill olaj különlegessége abban rejlik, hogy az omega-3 zsírsavak foszfolipid formában találhatók meg benne. A foszfolipidek a testünk sejtmembránjainak strukturális alapkövei. A krill olajat a szervezet könnyedén képes felismerni, beépíteni és hasznosítani.
A krill olaj astaxanthinban is gazdag, ez pedig az állati és növényi világ egyik legerősebb antioxidánsa. Az astaxanthin lényeges tulajdonsága, hogy képes áthatolni a vér-agy és vér-retina határokon, így kifejtheti a működésre gyakorolt áldásos hatását.
MŰKÖDÉS
A DHA és EPA használatának előnyei:
  • A DHA hozzájárul a megfelelő látás fenntartásához,
  • a DHA hozzájárul a megfelelő agyi funkció fenntartásához,
  • az EPA és a DHA elősegíti a normál szívműködést.
ADAGOLÁS
Naponta 1-2 gumicukor.
ELLENJAVALLAT
Használata nem javasolt a tengeri állatokra vagy a termék egyéb összetevőire allergiás gyermekek esetén.
TOVÁBBI TERMÉKINFORMÁCIÓ
Étrend-kiegészítő 3 éven felüli gyermekek számára, amely kedves, mackó alakú gumicukor formájában biztosít omega-3 forrást. Teljesen természetes összetevők, semmilyen színezéket vagy tartósítószert nem tartalmaz.
Különösen ajánlott óvodás- és iskoláskorú gyermekeknek, hiszen ebben a korban hatalmas testi és szellemi fejlődésen mennek keresztül, rengeteget mozognak, és sokat tanulnak.
Kiszerelés
30 db
Nettó tömeg/mennyiség
75.0 g
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz