Ivóvíz hidrogéndúsító pohár - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Ivóvíz hidrogéndúsító pohár

TIENS Ivóvíz hidrogéndúsító pohár
A termék nem elérhető.
180 340 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
A víz testünk nélkülözhetetlen összetevője. Az emberi test 60–70 százalékát a víz teszi ki. A szervezetünk minden része függ a víztől, az emésztéstől kezdve a méreganyagok kiválasztásáig felelős. A TIENS Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár egy olyan eszköz, amely szabad hidrogénvegyületeket (H2) hoz létre. Ha hidrogénben gazdag vizet fogyaszt, azzal további hidrogént juttat be a testébe, amely eljut a szervekhez, ahol semlegesíti az oxigén-szabadgyököket.
LEÍRÁS
A mikroszámítógépes intelligens vezérlőchippel felszerelt TIENS Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár felerősíti a titánból és fehéraranyból készült elektrolitikus háló elektromos áramkörét. A pohár az elektrolitikus szalag mindkét végén elektromosságot bocsát ki, amelynek hatására a folyékony közegben hidrogénvegyületekben gazdag víz termelődik. A színes lámpáknak köszönhetően az eszköz működés közben különböző színekben képes világítani. A termék kicsi, könnyű, stílusos és gond nélkül hordozható.
A H2 kémiai képlet hidrogéngázt vagy kétatomos molekuláris hidrogént jelent. Ez az univerzum legkönnyebb eleme. Mindez magasabb biológiai hasznosulást jelent sejtek szintjén. A molekuláris hidrogén rendkívül gyorsan képes szétszóródni mélyen az emberi sejtekben és mitokondriumban, ráadásul könnyedén átjut a vér-agy-határfelületen. A testünkben a hidrogén antioxidánsként funkcionál, tehát segít megakadályozni a sejtek károsodását és a gyulladások kialakulását, megvédi a DNS-t és felveszi a harcot a túlzott sejtszaporodással. A hidrogén továbbá óvja a sejteket az oxidatív stressztől és támogatja a test természetes védekező mechanizmusait. A hidrogén hatása 863-szor erősebb a Q10 koenziménél, 290-szer erősebb a katekinnél, 221-szer erősebb a polifenoloknál és 176-szor erősebb a C-vitaminnál.
A hidrogénnel az a legfőbb probléma, hogy bár a víz alkotóeleme, a testünkben lévő sejtek számára nehezen hozzáférhető. Ennek oka, hogy a "szabad" (más molekulákhoz nem kötődő hidrogénmolekula) hidrogén meglehetősen ritka, és mivel könnyű gázról van szó, hamar el is párolog.
A hidrogénben gazdag víz legfőbb célja az emberi sejtek számára könnyen hasznosítható hidrogént juttatni a szervezetbe. A hidrogén elektromos állapota semleges, így könnyedén átjut a biológiai membránokon és hatékonyan képes eljutni a sejtekhez, ahol antioxidáns hatást fejt ki. Ha hidrogénben gazdag vizet iszik a TIENS Ivóvíz Hidrogéndúsító pohárból, a hidrogén szabad elektronnal, ionos formában kerül a szervezetébe, ezért képes reakcióba lépni az oxigén-szabadgyökökkel, és semlegesíti azokat. A hidrogénben gazdag víz által a szervezet hatékonyabban képes működni.
HATÁS
  • A TIENS Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár által készített hidrogénben gazdag víz:
  • megszabadíthatja a testet és a bőrt a toxinoktól
  • erős antioxidáns, ezért segíthet megóvni a sejteket az oxidatív stressztől
  • támogatja a szervezet természetes védekezőképességét
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz