Dom-Bao készülék - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

Dom-Bao készülék

TIENS Dom-Bao készülék
A termék nem elérhető.
24 670 Ft(ÁFÁ-val)
Kosárba
Házi használatra tervezett készülék, amelyet a hagyományos kínai medicinából ismert meridiánok és  kollaterálisok elmélete alapján fejlesztettek ki.
Négy terápiás lehetőséget ötvöz:
- akupresszúrát,
- elektroimpulzusos akupunktúrát,
- mágnes terápiát és
-lithoterápiát (kőterápiát)
Oldhatja a meridián blokkokat, tisztíthatja az energia csatornákat, ezáltal javíthatja a szervezetben az életenergia áramlását
A készülék tulajdonságai:
 • kényelmes használat
 • azonnali energia impulzus kiváltására alkalmas, mely eredményeként az impulzus eléri a kívánt meridián pontokat
 • nem használ áramot, energiatakarékos, megbízható
 • a készülék feje több szögben is beállítható
 • a kristályfej beállítása egyszerű, mágneses és kristály szépségmasszázs elvégzésére alkalmas
 • felélénkíthetii az életenergiát, felpezsdítheti a véráramlást
 • felgyorsíthatja a sejtek regenerálódási képességét
 • megfelelő használat mellett nem jár mellékhatásokkal
Az akupunktúrás egészségmegörző készüléket a legújabb tudományos kutatások (orvosbiológia és integrált elektromosság terén) eredményeként alkották meg, hogy egyesítsék az állandó mágnesességet az impulzus elmélettel egy készülékben. A mágnes által gerjesztett mágneses mező átalakul a kezelőfejben, ezáltal létrejön egy a bőrön áthatoló, nagy hatékonyságú energiamező, és ez alkalmazható specifikus pontokon, a meridiánoknál és kollaterálisoknál. Miközben impulzusoknak tesszük ki a különböző pontokat nyomással, dörzsöléssel, megnyílnak az elzáródott csatornák és helyreállhat a vérkeringés és az életerő körforgás.
Az eszköz oldalán található gomb lenyomásának segítségével a felhasználó energia impulzust generál, melyet az eszköz segítségével FÁJDALOMMENTESEN a bőr alá juttathatunk. Az így bejutott impulzus a meridiánokon és a kollaterálisokon keresztül juthat el a kívánt területre.
Kényelmes és nincs mellékhatása. A kínai tudósok dolgozták ki és ehhez hasonló készülék nincs a világon. A készülék egyik jellegzetessége, hogy gyorsan éri el a kívánt hatást. Rendkívül gyorsan csökkentheti a vérnyomást, gyulladás csökkentéséhez és fájdalom csillapításához is hatásosan hozzájárulhat. Megnyugtatja a testet és a lelket, elősegíti a káros anyagok távozását a szervezetből.
HASZNÁLATA:
 1. A mágneses fejegységgel végezzen masszírozó, “húzó” mozdulatokat a fájó terület környékén, illetve az akupunktúrás pontokon.
 2. Az elektorimpulzust 1-2 mm-nyire a bőrtől kell alkalmazni a kiválasztott pontokon. 5000-szer alkalmazható, utána a készülék még használható mágneses terápiára, akupresszúrás készülékként.
 3. Egy kezelés alatt egy pontra 1-2 impulzus alkalmazható.
 4. A dobozban található egy Jáde kőből (nefrit) készült rátét. A nefrit az „örök kő”. Az acélnál is erősebb, rá nincs hatással az idő, mindig megőrzi a mintáját. Ősidők óta a nefrit volt a legnépszerűbb kő Kínában, szentként tisztelték, drága volt, mint az arany. Energetikailag a nefrit a Janghoz tartozik, bár univerzálisnak tekintették. A nefrit elsősorban a vese működését helyreállítja, erősíti az izmokat, megtisztítja a vért, csillapítja az agyat, a férfiaknak szexuális erőt ad, a nőknek szépséget.
Ha rendszeresen masszírozzuk az arcunkat nefrit rátétekkel, kisimul a bőr, friss és egészséges kinézete lesz. Rátéteknek köszönhetően a mágneses sugár szétoszlik, nem lesz olyan éles, ezzel növekszik a hatásterülete, ahol csak felületesen hat.. Ha belső szervre akarsz hatni, akkor elég a rajzokon bejelölt területeket stimulálni, és csak pár akupunktúrás pontot keressetek ki, ami a fő szervekhez vezet, nem kell ebben nagyon tudósnak lenni.
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz