DiCHO Univerzális mosószer - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

DiCHO Univerzális mosószer

DiCHO Univerzális mosószer
A DiCHO univerzális mosószer kiválóan alkalmazható színes ruhák mosására. Megóvja a színeket, a kifakult ruhákat pedig szinte újjá varázsolja.
Az innovatív folteltávolító erejének és a proteáz, lipáz, amiláz és celluláz enzimeknek köszönhetően a folyadék a rendkívül makacs foltokat is eltávolítja. A lipázok olyan enzimek, amelyek kifejezetten a zsír- és olajfoltokat támadják meg. Hatékonyan eltávolítják a makacs zsírfoltokat, amelyeket például a vaj, a salátaöntet vagy a szószok okoznak, és még alacsony mosási hőmérséklettel is gyönyörűen megtisztítják a ruhák gallérját és ujját is. Az amiláz enzimek a természetben felbontják a cukorkötést, így az olyan keményítős ételmaradékot is eltávolítják, mint a cukorka, a zselé vagy a csokoládé. A proteáz enzimek a fehérjealapú foltokat távolítják el könnyedén. Ilyen például a fűfolt vagy a vér. Az enzimek növelik a mosás hatékonyságát, segítenek a foltok eltávolításában és élénkebbé teszik a fehér színeket.
A DiCHO Univerzális Mosószer a hozzáadott lanolin segítségével egyfajta kenőanyagként szolgál, amely puhává teszti az anyagot, és megóvja a textilt a mosás közben adódó sérülésektől. Az anyag szerepe a termékben, hogy óvja a bőrt, és nem engedi kiszáradni azt. A lanolin egy sűrű, zsíros anyag, amely a természetben a tömegének több mint 200%-át képes vízből elnyelni, amelyet aztán megköt, és stabil emulziós réteget hoz létre. Az állatok azért termelnek lanolint, hogy óvják a testüket borító gyapjút és bőrt a zord időjárási körülményektől, például a nedves és hideg időtől.
A DiCHO Univerzális Mosószer csodálatos, friss illatot áraszt, amely mosás után még hosszú ideig megmarad.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Közepes méretű mosási adag vagy enyhén szennyezett ruhák esetén öntsön másfél kupak folyadékot a mosógépbe. Nagyméretű mosási adag vagy erősen szennyezett ruhák esetén használjon két kupakkal a termékből, majd mossa ki a ruhákat a megfelelő mosási programmal.
ÖSSZETEVŐK
A mosó- és tisztítószerekről szóló 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-15% anionos felületaktív anyag, 5%-15% nem ionos felületaktív anyag, 5%-15% szappan, < 5% foszfonát. Továbbbi összetevők: enzimek, illatszer, Benzylisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Laurylamine Dipropylendiamine, Limonene.
DiCHO Háztartási termékek
A koncentrált formulának köszönhetően a DiCHO-termékek rendkívül hatékonyak. Könnyedén megbirkóznak bármilyen folttal, a koncentrált formula pedig a pénztárcát is kíméli. A DiCHO tisztítószerekben található gyömbér rizóma-kivonat a felületeken fertőtlenítő, a ruhákon antibakteriális hatást fejt ki. A tisztítószerek semmilyen veszélyt nem jelentenek a környezetre, mivel 100%-ban biológiailag lebomló összetevőket tartalmaznak. A DiCHO-folyadékok nem tartalmaznak foszfátokat vagy mesterséges színezékeket.
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz