DiCHO Multifunkcionális tisztítószer - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

DiCHO Multifunkcionális tisztítószer

DiCHO Multifunkcionális tisztítószer
A DiCHO Multifunkcionális tisztítószer tökéletesen alkalmazható padlók, háztartási berendezések vagy egyéb felületek tisztítására. Minden mosható felületen biztonsággal alkalmazható. Az eredmény csillogó, foltmentes felület. Semmi másra nincs szüksége, ha például a fényes kerámiacsempéről szeretné eltávolítani a foltokat. A gyömbér frissítő illata pedig egyszerűen csodálatos.
Ezt a multifunkcionális tisztítószert úgy tervezték, hogy minden foltot eltávolítson, és tisztává varázsolja a csempét, a konyhapultot, a mosdókat és wc-ket, a padlót, valamint az üveg-, fa- és kerámiafelületeket. A felület ezután tiszta, folt- és lerakódásmentes lesz. A termék könnyedén eltávolítja a tea, kávé, étel, smink okozta foltokat és a zsíros foltokat is.
A DiCHO Multifunkcionális tisztítószerrel való tisztítás után nem marad a felületen az emberi egészségre vagy a környezetre káros anyag. A termék nem tartalmaz foszfátokat. A gyömbérkivonatnak köszönhetően a folyadék antibakteriális és fertőtlenítő hatású.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Fél kupak folyadékot keverjen el 5 liter vízben, majd a keverékkel tisztítsa meg a háztartási felületeket, eszközöket és padlókat. A tisztítást a szokott módon, tiszta törlőkendővel vagy felmosóval végezze. Szükség esetén öblítse le vízzel és törölje szárazra a felületeket.
ÖSSZETEVŐK
A mosó- és tisztítószerekről szóló 648/2004/EK rendelet szerint: 5-15% anionos felületaktív anyag, < 5% nem ionos felületaktív anyag, < 5% szappan, < 5% foszfonát. Továbbbi összetevők: illatszer, Benzylisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Lauramine Dipropylenediamine, Limonene.
DiCHO Háztartási termékek
A koncentrált formulának köszönhetően a DiCHO-termékek rendkívül hatékonyak. Könnyedén megbirkóznak bármilyen folttal, a koncentrált formula pedig a pénztárcát is kíméli. A DiCHO tisztítószerekben található gyömbér rizóma-kivonat a felületeken fertőtlenítő, a ruhákon antibakteriális hatást fejt ki. A tisztítószerek semmilyen veszélyt nem jelentenek a környezetre, mivel 100%-ban biológiailag lebomló összetevőket tartalmaznak. A DiCHO-folyadékok nem tartalmaznak foszfátokat vagy mesterséges színezékeket.

Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz