DiCHO Konyhai tisztítószer - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

DiCHO Konyhai tisztítószer

DiCHO Konyhai tisztítószer
A DiCHO Konyhai tisztítószer a citromsavnak köszönhetően gyorsan, egyszerűen és gyengéden távolítja el a zsíros foltokat vagy a vízkövet bármilyen mosható háztartási felületről, akár a nehezen tisztítható területeken is. Biztonságosan tisztíthat vele kerámiát, műanyagot, laminált fát, zománcot, rozsdamentes acélt vagy bármilyen mosható konyhai felületet. A termék ráadásul megakadályozza a vízfoltok kialakulását, csillogó felületet hagyva maga után. A citromsav egy enyhe szerves sav, amely számos gyümölcsben, például a citromban, a lime-ban, a narancsban, a mandarinban és a szederben is megtalálható. Jellegzetes, citromra emlékeztető illatával frissé teszi a konyha minden mosható felületét.
A DiCHO Konyhai tisztítószer a gyömbérkivonatnak köszönhetően antibakteriális és fertőtlenítő hatású.
A folyadékot nem szükséges leöblíteni, mert a benne található aktív formula természetes összetevőket tartalmaz.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Nedvesítse be a termékkel a felületet. Hagyja állni 1–2 percig. A felületet öblítse le vízzel és/vagy törölje le papírtörlővel vagy tiszta kendővel.
A termék NEM ALKALMAS a savakra érzékeny felületek (pl. márvány, kő, régi típusú zománc stb.) tisztítására.
ÖSSZETEVŐK
A mosó- és tisztítószerekről szóló 648/2004/EK rendelet szerint: 5-15% anionos felületaktív anyag, < 5% nem ionos felületaktív anyag. További összetevők: illatszer, Benzylisothiazolinone, ethylisothiazolinone, Lauramine, Limonene.
DiCHO Háztartási termékek
A koncentrált formulának köszönhetően a DiCHO-termékek rendkívül hatékonyak. Könnyedén megbirkóznak bármilyen folttal, a koncentrált formula pedig a pénztárcát is kíméli. A DiCHO tisztítószerekben található gyömbér rizóma-kivonat a felületeken fertőtlenítő, a ruhákon antibakteriális hatást fejt ki. A tisztítószerek semmilyen veszélyt nem jelentenek a környezetre, mivel 100%-ban biológiailag lebomló összetevőket tartalmaznak. A DiCHO-folyadékok nem tartalmaznak foszfátokat vagy mesterséges színezékeket.
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz