DiCHO Gyümölcs és zöldségtisztító folyadék / mosogatószer - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

DiCHO Gyümölcs és zöldségtisztító folyadék / mosogatószer

DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító folyadék
A DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító folyadék / Mosogatószer hatékonyan távolítja el a zsíros szennyeződéseket, a koszt és a rászáradt ételmaradékot az edényekről és az evőeszközökről. A termék nem hagy foltot, nem rakódik le, és könnyen lemosható, így az eredmény ragyogó és tiszta edény. A folyadék gyömbérkivonatot tartalmaz, amely köztudottan pusztítja a kórokozókat, ráadásul friss illatot áraszt.
A hozzáadott glicerinnek és alkil-poliglükozidnak (APG) köszönhetően a termék gyengéd a bőrhöz. A glicerin az állati és növényi zsírok és olajok természetes összetevője, amelyet általában cukornádból vagy kukoricaszirupból nyernek.
A DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító folyadék/Mosogatószer természetes, bőrbarát nedvesítőszerként használható. A glicerin megakadályozza, hogy a nedvesség idő előtt eltávozzon a bőrből, illetve óvja a bőr természetes védőrétegét, így az puha és hidratált marad.
A DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító folyadék/Mosogatószer elképesztő hatékonyságát az alkil-poliglükozidnak (APG) köszönheti, amely a környezetbarát, nem ionos felületaktív anyagok új generációja. Az APG növényi anyag, amely egyre gyakrabban fordul elő a háztartási vegyszerekben, mivel kiváló habzóképessége van, nem hagy foltot és könnyű leöblíteni. Az APG nem okoz irritációt vagy allergiás reakciót, még magas koncentrációban sem.
A DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító folyadék/Mosogatószer így nemcsak mosogatásra, de zöldségek és gyümölcsök tisztítására is alkalmas. A formula biológiailag lebontható, gyengéd és környezetbarát összetevőket tartalmaz, így akár hámozott zöldséget és gyümölcsöt is elöblíthet vele.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Tányérok, lábosok és serpenyők: Néhány csepp (¼ kupak) folyadékot cseppentsen egy szivacsra, majd mosogasson a szokott módon. A szennyezettebb edények esetén engedjen vizet a mosdóba, öntsön bele fél kupak folyadékot, majd áztassa az edényeket néhány percig. Mosogasson el egy szivaccsal, majd öblítse le az edényeket vízzel.
Zöldségek és gyümölcsök: Engedjen meleg vizet a mosdóba, majd öntsön hozzá ⅓ kupak folyadékot. Gyengéden mossa meg a zöldséget vagy gyümölcsöt egy szivaccsal, majd öblítse le vízzel.
ÖSSZETEVŐK
A mosó- és tisztítószerekről szóló 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-15% anionos felületaktív anyag, 5%-15% nem ionos felületaktív anyag. További összetevők: illatszer, Benzylisothiazolinone, ethylisothiazolinone, Laurylamine Di-propylendiamine, Limonene.
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz