DICHO Finommosószer - Tiens Debrecen – Természetes étrendkiegészítők, kozmetikumok

Tartalomhoz ugrás

DICHO Finommosószer

DICHO Finommosószer
Ha finom anyagot, például selymet, gyapjút vagy csipke-, esetleg finom fehérneműt szeretne mosni, használjon DiCHO Finommosószert. A termék az alkil-poliglükozidnak (APG) hála hatékonyan távolítja el az olyan makacs szerves foltokat is, mint a vér vagy az izzadság. Az APG gyengéd a bőrrel és a természettel, mégis különleges fertőtlenítő, habzó és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A folyadék ugyanakkor óvja a ruhák színét.
A glicerinnek köszönhetően akár kézmosásra is alkalmazható, hiszen nemcsak az anyagokkal, de a kézbőrrel is gyengéd.
A folyadék gyömbérkivonatot is tartalmaz, amely kiváló antibakteriális és fertőtlenítő hatással bír, így tökéletesen tisztává varázsolja a ruhát.
A DiCHO Finommosószer csodálatos, friss illatot áraszt, amely mosás után még hosszú ideig megmarad.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Kis mennyiségű vagy kevéssé szennyezett fehérnemű mosásához öntsön egy kupakkal a mosógépbe, és használjon kímélő mosási fokozatot.
Kézmosáshoz fél kupak folyadékot keverjen el 5 liter vízben, majd gyengéden mosson kezet.
Nagyon szennyezett (izzadság vagy vérfolt) fehérneműhöz kis mennyiségű (¼ kupak) folyadékkal víz hozzáadása nélkül mossa meg a foltos területet, majd kézzel vagy kímélő mosási fokozattal mossa ki a ruhát.
ÖSSZETEVŐK
A mosó- és tisztítószerekről szóló 648/2004/EK rendelet szerint: 5%-15% anionos felületaktív anyag, %-15% nem ionos felületaktív anyag, 5%-15% szappan, < 5% foszfonát. További összetevők: illatszer, Benzylisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Laurylamine Dipropylendiamine, Limonene.
DiCHO Háztartási termékek
A koncentrált formulának köszönhetően a DiCHO-termékek rendkívül hatékonyak. Könnyedén megbirkóznak bármilyen folttal, a koncentrált formula pedig a pénztárcát is kíméli. A DiCHO tisztítószerekben található gyömbér rizóma-kivonat a felületeken fertőtlenítő, a ruhákon antibakteriális hatást fejt ki. A tisztítószerek semmilyen veszélyt nem jelentenek a környezetre, mivel 100%-ban biológiailag lebomló összetevőket tartalmaznak. A DiCHO-folyadékok nem tartalmaznak foszfátokat vagy mesterséges színezékeket.
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja. A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó                                                                                                                                   
Független tanácsadói weboldal, nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó
                                                                                                                     
Független tanácsadói weboldal,
nem a TIENS Hungary Kft. hivatalos  honlapja.
A weboldal tulajdonosa: Bíró Anna vezető tanácsadó

Vissza a tartalomhoz